لوگی سیتاپ

سیتاپ

مشاوره منتورینگ منابع سازمانی

مشاوره منتورینگ منابع سازمانی: این مرحله از خدمات سیتاپ مختص کسب و کار و سازمان‌ها، مهم‌ترین و اساسی‌ترین مرحله‌ی ورود و تاثیرگذاری در هر سیستمی است. فرآیندهای این مرحله، گام به گام و پس از شنیدن دغدغه‌‌های کارفرما و ارزیابی و عارضه‌یابی سازمان و کسب و کار، توسط منتورهای سازمانی ما انجام می‌شود. سپس طبق ظرفیت‌ها و توان موجود در هر سازمان، راهبردهای عملیاتی آن حوزه، ارائه و اجرا می‌شود. در هر مرحله، همفکری و رسیدن به مایندست و ادبیات مشترک با مدیران و صاحبان کار و همچنین بهبود عملکرد منابع انسانی به موازات هم انجام و تست‌های ارزیابی منابع انسانی منطبق با جایگاه شغلی، از کارکنان گرفته و توسط متخصصین روانسنجی منابع انسانی، ارائه و تحلیل می‌شود.
همچنین خدمات مشاوره سرمایه گذاری نیز یکی دیگر از وظایف مهم این مجموعه می‌باشد.

منتورینگ چیست؟

در خلاصه‌ترین و مشخص‌ترین تعریف، منتورینگ به معنای فرآیندی آموزشی، مشاوره‌ای و راهبردی است در جهت شناسایی و برطرف کردن نقاط ضعف و راهبری راهکار‌های کاربردی برای توسعه و پیشبرد بهره‌وری. برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله: منتورینگ چیست؟ را که توسط کارشناسان سیتاپ فراهم شده، مطلاعه نمایید.

منتورینگ چیست؟

منتور کیست؟

منتور هر حوزه به معنای راهنما و متخصص آن حوزه می‌باشد که می‌تواند به کسب و کارها در حیطه‌های مورد نیازشان کمک کند و راهکارهای مبتنی بر تجربه و توسعه را ارائه دهد. منتور، فردی است که تجربه‌ی اجرایی و عملیاتی موثری در یک زمینه‌ی خاص را دارد و به عنوان متخصص در آن زمینه شناخته می‌شود. ما در مجموعه‌ی خود، جمعی از منتورهای متخصص هر حوزه از ساختارهای سازمانی را گرد هم آورده‌ایم.
از ویژگی‌های یک منتور خوب، دقت بالا به جزئیات و قدرت آنالیز منطقی داده‌های موجود در هر کسب و کار و سازمانی است تا افراد را به گسترش مهارت‌ها، پیشرفت در جایگاه و تحقق اهداف شخصی و حرفه‌ای تشویق کند. او باید با مشارکت فعال، هدفمند و موثر در رشد و ارتقاء جایگاه‌های سازمانی و سیستم‌سازی منابع انسانی سهیم باشد

اهمیت منتورینگ​

اهمیت منتورینگ: حضور یک منتور در سازمان‌ها و کسب و کارها اهمیت زیادی دارد. نه تنها به دلیل انتقال دانش و آگاهی و مهارت‌هایی که افراد می‌توانند فرا بگیرند، بلکه اهمیت منتورینگ از این حیث است که نوعی حمایت و همراهی و آگاهی جانبی از تک‌تک افراد و زوایایی اعمال می‌شود که در یک کسب و کار وجود دارد. داشتن یک منتور خوب و باتجربه در هر سیستمی به‌عنوان یک مزیت مهم و سودآور محسوب می‌شود.
ما تلاش کرده‌ایم اولین و مهم‌ترین راه ارتباطی خود با کسب و کارها و سازمان‌ها را بر پایه‌ی منتورینگ با افراد باتجربه قرار دهیم. از همین جهت، منتورینگ مدیران عامل و اعضای کلیدی سازمان جهت پایش دقیق سطح عارضه‌ها و درخواست‌ها و چیدمان راهکارهای شخصی‌سازی شده برای آنها را در صدر بهبود هر ساختاری قرار داده‌ایم. همچنین ارزیابی و عارضه‌یابی منابع انسانی سازمان و کسب و کار با انجام تست‌های روانسنجی شخصیت و تست شایستگی منطبق بر جایگاه شغلی، توسط متخصصان روانسنجی ما انجام می‌شود. در ادامه‌ی فرآیند منتورینگ و منابع انسانی، نرم‌افزارهای مدیریت منابع انسانی جهت بهبود بهره‌وری کارکنان، برای هر نوع مجموعه و سازمانی قابل اجرا و آموزش است. لازم به ذکر است که تمامی مراحل فوق، دقیقاً طبق نیاز هر کسب و کار و سازمان، شخصی‌سازی می‌شود و در بهینه‌ترین زمان ممکن از طرف منتورهای مجموعه‌ی ما قابل انجام است

اهمیت منتورینگ​

سوالات متداول

مدل منتورینگ چیست و چه تفاوتی با سایر انواع برنامه‌های مربیگری دارد؟

منتورینگ یک فرآیند و ساختار سازماندهی شده است تا به افراد و موقعیت‌ها کمک کند که از طریق برقراری تعامل با سیستم و افراد دیگر به طور حرفه‌ای پیشرفت کنند

چگونه می توان یک مدل منتورینگ برای پاسخگویی به نیازهای خاص یک سازمان یا صنعت طراحی کرد؟

اهداف برنامه منتورینگ باید مطابق با اهداف سازمان باشد و بر توسعه هر گونه مهارت یا شایستگی لازم متمرکز شود.

برخی از بهترین شیوه‌ها برای اجرای یک مدل مشاوره موفق چیست؟

سازمان‌ها باید اهداف و مقاصد روشنی را تعیین کنند، آموزش و کمک‌های منتورینگ را هم به منتورها و هم به منتی‌ها ارائه دهند تا یک فرآیند منتورینگ سازمان یافته را دریافت کنند.

چگونه می‌توان از فناوری برای ارتقای مدل منتورینگ استفاده کرد و چه ابزارها یا پلتفرم‌هایی در دسترس هستند؟

با بهبود ارتباطات بین مشاوران و مدیران و همچنین دسترسی به منابع و مواد آموزشی تحلیلی داده‌محور، فناوری می‌تواند مدل‌ها و فرآیندهای منتورینگ را تسریع ببخشد

شما چگونه می‌توانید با ابزار منتورینگ به بهبود شرایط کسب و کارها کمک کنید؟

آنچه در بخش خدمات مختلف سیتاپ اتفاق می‌افتد، یک فرآیند جامع از تحلیل و تحقیق، تعامل و آموزش، اجرا و پیگیری و پشتیبانی تمامی اجزای یک کسب و کار است.

انواع منتورینگ

فرآیند منتورینگ، انواع و اقسام مختلفی دارد. شما می‌توانید در هر قسمت از ساز و کارها، منتورهای مختلف و مجزا داشته باشید، اما در نقطه‌ی شروع بهتر است از منتورهای سازمانی و منابع انسانی شروع کنید و در ادامه برای پوشش هر قسمت، از منتور متخصص آن قسمت بهره بگیرید. به صورت کلی مهم‌ترین شاخه‌های درخت تنومند

منتورینگ سازمانی

Organizational Mentor

سازمان‌های بزرگ به این نوع از منتورها نیاز بیش‌تری دارند تا بتوانند مانند یک پل ارتباطی در میان لایه‌های مختلف یک سازمان ارتباط برقرار کنند. این نوع از منتورینگ بسیار کارا و راهگشاست، چرا که باعث می‌شود روزنه‌های مشکل‌زا و حساس را به موقع شناسایی و به آنها رسیدگی کنیم و منابع انسانی آن سازمان را هم تا حد زیادی یک‌دست نماییم.

منتورینگ در یک حوزه خاص

Profession Mentor

در این نوع از منتورینگ، منتور شخصاً در زمینه‌ای خاص فعالیت داشته و در آن رشته کاملاً مهارت دارد، از این رو به خوبی می‌تواند منتی (سازمان/ کسب و کار/ فرد) را از چند و چون کار در همان حوزه‌ی به خصوص، مطلع کرده و در کنار مشاوره و آموزش، همراهی و راهبری نماید.

منتورینگ در یک صنعت خاص

Industry Mentor

این نوع از منتورینگ، به صورت کلی یک صنعت خاص را می‌شناسد و چالش‌ها و موانع مربوط به آن صنعت و فعالیت را به‌صورت کلان می‌بیند و دید پخته‌تری نسبت به آن صنعت دارد. پس بازوی کمکی بسیار خوبی برای ساختار آن صنعت به شمار می‌آید.

منتورینگ نظارتی

Supervisory Mentor

منتور ناظر در طول دوره‌ی منتورینگ به‌طور مداوم، منتی را رصد می‌کند تا از درستی و اثرگذاری مسیری که پیش می‌رود اطمینان حاصل کند. پیگیری و نظارت در بازه‌های زمانی مختلف و تعیین شده انجام می‌شود

منتورینگ موقعیت محور

Situational Mentor

منتور موقعیت محور، اطلاعات و تجربیات خود را در موقعیت‌های مهم با فواصل زمانی مشخص در اختیار منتی قرار می‌دهد تا نتیجه‌ای موثر در آن موقعیت داشته باشند.

تماس با ما

برای داشتن یک منتور خوب و استفاده از خدمات موثر منتورینگ و منابع انسانی می‌توانید فرم درخواست مشاوره رایگان را تکمیل کنید

هدف منتورینگ

هدف جامع منتورینگ این است که با بهره بردن از دانش و تجربه‌ی شخصی که به عنوان منتور در کنار شماست، رشد پیدا کنید. این بهترین و به صرفه‌ترین راه برای تسریع و تسهیل  توسعه‌ی شماست. هدف اصلی در منتورینگ این است که فردی را که دانش و تجربه‌ی زیادی در زمینه‌ای دارد، با کسی که هنوز دانش یا تجربه‌ی مشابهی را به دست نیاورده، پیوند دهد.

هدف منتورینگ
منتورینگ سازمانی و منابع انسانی سیتاپ

منتورینگ سازمانی و منابع انسانی مجموعه‌سیتاپ شامل چه مواردی می‌باشد؟

  1. ارزیابی و عارضه‌یابی
  2. پایش منابع سازمانی
  3. بهره‌وری عملکرد منابع انسانی
  4. آزمون‌های روانسنجی منابع انسانی
  5. آزمون‌های شایستگی منابع انسانی
  6. آزمون‌های شخصیت‌شناسی کارکنان
  7. ارتقاء فرهنگ سازمانی
  8. بهبود روابط و تعاملات درون‌سازمانی
  9. موازنه‌ی مهارت‌های درون‌سازمانی و برون‌سازمانی
پیمایش به بالا