خدمات مشاوره حقوقی
خدمات مشاوره حقوقی: این مرحله از خدمات مختص کسب و کار و سازمانها، مهمترین و اساسیترین مرحلهی ورود و تاثیرگذاری در هر سیستمی است. فرآیندهای این مرحله، گام به گام و پس از شنیدن دغدغههای کارفرما و ارزیابی و عارضهیابی سازمان و کسب و کار، توسط منتورهای سازمانی ما انجام میشود. سپس طبق ظرفیتها و توان موجود در هر سازمان، راهبردهای عملیاتی آن حوزه، ارائه و اجرا میشود. در هر مرحله، همفکری و رسیدن به مایندست و ادبیات مشترک با مدیران و صاحبان کار و همچنین بهبود عملکرد منابع انسانی به موازات هم انجام و تستهای ارزیابی منابع انسانی منطبق با جایگاه شغلی، از کارکنان گرفته و توسط متخصصین روانسنجی منابع انسانی، ارائه و تحلیل میشود.
خدمات مشاوره حقوقی سیتاپ
خدمات مشاوره حقوقی به مدیران و صاحبان کسب و کارها کمک میکند تا ضمن توجه به مسئولیتهای کیفری، حقوقی، جزایی و انتظامی تصمیماتشان، تصمیمات صحیحتری اتخاذ نمایند و همچنین در مواجهه با مسایل حقوقی و سازمانی به آنها در تسریع و تسهیل حل مسائل و مشکلات یاری میرساند. در شرکتها و سازمانهای دولتی معمولاً یک بخش حقوقی متشکل از چندین کارشناس حقوقی امور مربوط به انعقاد قراردادهای خرید و فروش، انعقاد قراردادها و تفاهم نامههای بین سازمانی و سایر امور حقوقی دستگاه را زیر نظر دارند و معمولاً بررسی و اعلام نظر اداره حقوقی، یکی از مراحل انجام عملیات فوق میباشد.
مشاوره حقوقی چیست؟
مشاوره حقوقی به معنای شرح یک وضعیت اجتماعی و اقتصادی دارای تبعات حقوقی نزد یک کارشناس حقوقی و وکیل است. این نوع از مشاوره میتواند در حوزههای گستردهای از مسائل حقوقی ارائه شود، از جمله:
❖ مشاوره در زمینهی حقوق کار: شامل مسائلی مانند استخدام و فصلبندی، قراردادهای کاری، حقوق و مزایای کارکنان و مسائل مرتبط با روابط کاری
❖ مشاوره در زمینهی حقوق مالی و مالیاتی، ملکی، سرقفلی و امتیازها
❖ شناسایی تمامی نیازمندیهای حقوقی متناسب با نیاز هر سازمان و کسب و کار توسط پتانسیلهای متخصص و بهروز این حوزه
مشاوره حقوقی یکی از ابزارهایی است که به شخص/ اشخاص کمک میکند تا بتوانند در رسیدن به اهداف حقوقی خود، بهترین و کمهزینهترین مسیرها را انتخاب نماید. البته این مطلب منوط به این است که اشخاص برای مشاوره حقوقی خود به افراد ذیصلاح مراجعه نمایند. افراد ذیصلاح از نظر قانون افرادی هستند که دارای سابقه کار وکالتی یا سابقه کار قضایی باشند و تجارب لازم را در دعاوی کسب نموده باشند.
چرا به مشاوره حقوقی نیاز داریم؟
غالباً مشاوره حقوقی در دو زمان انجام میشود:
۱.قبل ازاقامه دعوا
گاهی اوقات اشخاص قبل از اقامه دعوا به وکیل یا مشاور مراجعه نموده و تقاضای مشاوره حقوقی مینمایند که تمامی امور جاری خود را بر بستر قوانین حقوقی بچینند. از آنجا که امور حقوقی از پیچیدگیهای خاصی برخوردار است و عموم افراد اطلاعات درستی از ریز آن ندارند، خود را نیازمند به یک مشاور حقوقی میبینند. اینگونه مشاورهها غالباً دو دستهاند:
الف)شخص صرفاً میخواهد از حقوق خود بر اساس اسناد و مدارک در دست خویش اطلاع و آگاهی پیدا کند.
ب) شخص میخواهد بنا بر اسناد و مدارک در دست از حقوق خود و نحوه دادرسی و هزینههای مربوطه اطلاع پیدا کند تا در اسرع وقت اقدامات قضایی را دنبال نماید.
۲. بعد از اقامه دعوا
گاهی اوقات اشخاص در حین دادرسی به مشاور حقوقی نیاز پیدا میکنند و به آن مراجعه میکنند که در دو حالت خواهان دعوا یا خوانده دعوا هستند. از آنجا که گرفتن وکیل در محاکم، متضمن هزینههایی برای افراد جامعه است و قشر ضعیف قادر به اخذ وکیل نیستند، لذا این افراد تصمیم میگیرند که حین اقامه دعوا از مشاور حقوقی بهرهمند گردند.
سوالات متداول
مجموعه سیتاپ شرایط یک جلسه مشاوره آنلاین حقوقی جهت نیازسنجی دقیق شما با یک وکیل یا مشاور حقوقی را فراهم میکند. سپس سرفصلهای پروپوزال مشاوره حقوقی برای شما ارسال و جلسات مشاوره حضوری شما هماهنگ خواهد شد.
بین مشاوران ما برخی از وکلای برجسته رشته مالکیت فکری وجود دارند که برای پیشبرد امور مربوط به علائم تجاری و برند و حل و فصل تمامی مشکلات شما در این زمینه به شما معرفی میشوند.
با توجه به حساسیت و تخصصی بودن این حوزه، ما برترین و شناخته شدهترین حقوقدانان و وکلای این حوزه را به شما معرفی خواهیم کرد. سیتاپ، مجموعهای است با شبکهای گسترده از مشاوران در همه زمینههای کاری
خدمات حقوقی ما نسبت به نیاز هر کسب و کار یا سازمان، شخصیسازی و فرآیندسازی و اجرا میشوند.
مشاوران و وکلای مجموعه سیتاپ میتوانند پس از همکاری در بستر توافقات مجموعه، بخشی از وقت خود را صرف مشاوره ثابت با بیزینس یا سازمان شما کنند.
مشاوره حقوقی چه مزایایی دارد؟
فرقی نمیکند در چه کسب و کاری باشید، فرقی نمیکند در ایران باشید یا خارج از ایران و فرقی نمیکند شخصی حقیقی باشید یا حقوقی، شما نیاز دارید اطلاعات کاملی از مسائل حقوقی کشور خود داشته باشید. مطمئناً در هر پیشه و شغلی که هستید، زمان کمی برای فراگیری کامل امور حقوقی دارید، پس نیاز هست در کنار خود یک مشاور حقوقی داشته باشید تا در همه حال بتواند امور مختلف را از نظر حقوقی بررسی کند و در زوایای مختلف مورد نیاز، چشم حقوقی شما باشد.
مثلاً شاید بخواهید یک قرارداد امضا کنید، قراردادی که اگر درست تنظیم نشود، ممکن است کار، زندگی و سرمایهی شما را نابود کند و مجبور شوید وقت خود را در راهروهای دادگستری بگذرانید. اما یک مشاور متخصص حقوقی میتواند شما را در تنظیم حقوقیترین قراردادها حمایت کند. پس وجود یک مشاور حقوقی در هر سیستم و مجموعهای، امری ضروی مینماید که دارای مزایای قابل توجهی از جمله موارد زیر است:
جلوگیری از اطاله دادرسی
همانطور که همهی ما میدانیم، اکثر افراد با اصطلاحات و رویههای قضایی آشنایی ندارند؛ مثلاً در تنظیم قراردادهای ملکی که تمام افراد حداقل یکبار آن را امضا کردهاند، از مفاد درون قراردادها درک مشخصی ندارند و فقط به مشخصات طرفین و ملک اکتفا میکنند؛ در صورتی که کلمه به کلمهی هر قرداد میتواند مسیر مالکیت ملک را تحت تاثیر قرار دهد.
کارآمدی و صرفهجویی در وقت و هزینه
باید بدانید که بسیاری از دعاوی مطرح در دادگستریها، بی اساس و غیر قابل پذیرش است. همین مورد باعث میشود افراد هزینه و زمان زیادی را صرف مواردی کنند که نه تنها عوایدی برایشان نداشته باشد، بلکه شاید به ضرر خودشان نیز تمام شود. اما داشتن یک مشاور حقوقی میتواند راه رسیدگی به پروندههای حقوقی را هموارتر و آسانتر کند.
انجام امور دعاوی توسط مشاور
شرکتها در طول فعالیت خود ممکن است درگیر دعاوی مختلفی شوند که در این دعاوی یا نقش خواهان را دارند یا نقش خوانده. در هنگام بروز این دعاوی باید از یک وکیل پایه یک دادگستری بهره برد که هزینه و زمان نامشخصی را شامل میشود؛ اما اکثر شرکتها خودشان یک یا چند مشاور حقوقی دارند که لوایح مورد نیاز را تهیه و تدوین میکنند و در صورت داشتن پروانه وکالت نیز میتوانند وظیفه وکالت شرکت را نیز در اختیار بگیرند؛ همین امر باعث صرفه جویی در زمان و هزینه خواهد شد.
تماس با ما
برای داشتن یک منتور خوب و استفاده از خدمات موثر منتورینگ و منابع انسانی میتوانید فرم درخواست مشاوره رایگان را تکمیل کنید
معایب مشاوره حقوقی
اما مانند همه شغلها، مشاور حقوقی نیز دارای معایبی است که لازم است به بررسی آنها نیز بپردازیم. لازم به توضیح است که بسیاری از این معایب را با یک ترفند ساده و استفاده از نمونه قرارداد استخدام مشاور حقوقی برای استخدام میتوان برطرف نمود. اما برخی از این معایب نیز همیشه همراه این مشاوران هست. مهمترین معایب مربوط به شغل مشاور حقوقی به شرح زیر است:
رقابت در این رده شغلی به دلیل اقبال عمومی به آزمون وکالت، کمی زیاد است.
امنیت شغلی و اجتماعی در این رده شغلی خیلی بالا نیست.
مشاور حقوقی برای حضور در این شغل ناچار به اطلاع از مسئولیتهای مختلفی است.
مشاور باید در زمینههای مختلف حقوقی، تبحر و تسلط لازم را داشته باشد.
سروکله زدن با اشخاص حقیقی و حقوقی مختلف نیز یکی از چالشهای این رده شغلی است.
همیشه امکان عدم نیاز شرکتهای مختلف به این پست وجود دارد.
معمولاً توقع مدیران و موکلین از این مشاوراننیز بسیار بالا است.
هر اشتباهی میتواند موجبات تعدیل در این رده شغلی را به دنبال داشته باشد.
چه کسانی به مشاوره حقوقی احتیاج دارند؟
مشاوره حقوقی میتواند در تمامی امور حقوقی و موارد قانونی زندگی اجتماعی همهی افراد یک جامعه به کار آید. البته به دلیل تخصصی شدن امور، مشاوره حقوقی نیز ممکن است به تناسب تفاوت امور و مسائل حقوقی، تخصصی شود و هر مشاور در زمینه خاصی که تبحر لازم را دارد، به مشاوره حقوقی بپردازد. اما غالباً یک وکیل معتمد که خود دارای روابط و ضوابطی با جامعهی وکلاست، میتواند تمامی امور جاری حقوقی یک فرد یا مجموعه را پوشش دهد. از این رو ما در مجموعه سیتاپ و در کنار سایر خدمات جامع مورد نیاز کسب و کاری و سازمانی، از وکلای زبدهای دعوت به مشاوره در تمامی زمینههای مورد نیاز یک شخص حقیقی یا حقوقی کردهایم.
یک شرکت مشاوره حقوقی چه خدماتی ارائه میدهد؟
اما در خصوصی ممکن است یک مشاور به چند شرکت کوچک مشاوره حقوقی بدهد و یا فقط در استخدام یک شرکت باشد. در خصوصی بزرگ نیز مدیران شرکت از یک تیم مشاوره پرقدرت و زبردست و یک واحد حقوقی مجزا نیز بهره .
ما در این مجموعه با در نظر گرفتن تمامی مدیریتی، در حل و فصل مسائل حقوقی هم در کنار شما هستیم. آنچه برای ما در تدوین خدمات مرتبط با کسب و کارها و اهمیت فراوانی دارد، مرتفع نمودن تمامی نیازها در یک منظم و منسجم است.
خدمات: خدمات مشاوره دیجیتال ، مشاوره منتورینگ منابع سازمانی، خدمات مشاوره مالیاتی، مشاوره سیستم فروش، خدمات مشاوره سرمایه گذاری و توسط کارشناسان مجرب و کارآزموده برای شرکت های و بیزینسهای مختلف می باشد.